eur:
394.28
usd:
370.41
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

A tél eddigi leghidegebb hajnala volt a hétfői

És nem Zabaron volt a leghidegebb, ott "csak" 12,3 fokkal volt hidegebb a fagypontnál.

Megdőlt az idénycsúcs: több helyen is -10 fok alá csökkent a hajnali minimum-hőmérséklet, ezúttal azonban nem a "szokásos" helyen, a kelet-nógrádi Zabaron volt a leghidegebb, hanem tőle 37,2 kilométerrel nyugatabbra, de szintén Nógrádban, Etesen, -13,4 fok volt ébredéskor a hőmérőn.

-10 fok alatti volt a mélypont a Dunántúli- és az Északi-középhegységben is, de néhol délen sem "melegedett" -10 fölé hajnalban - az Időkép összeállítása szerint.

A második helyezett egyébként - a rend kedvéért - Zabar lett (-12,3 fok), a harmadik helyen pedig holtverseny van: Galyatetőn, Mátraszelén és Jósvafőn egyaránt -12,1 fok volt reggel.

Az Időkép összesen mintegy 30 állomásán volt hidegebb hajnalban -10 foknál, ezen a télen még nem volt ilyen hideg.

Erre számíthatunk a további napokban is.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×