eur:
387.96
usd:
358.34
bux:
0
2024. február 23. péntek Alfréd
Kocsis Máté fideszes országgyűlési képviselő, frakcióvezető megnyitja a Kisebbségekért - Pro Minoritate Alapítvány és a Válaszút Népművészeti Egyesület közös szervezésében megrendezett XXIV. Csángó bált a Millenáris Park B épületében 2020. február 22-én.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

"Új fejlemények láttak napvilágot" - feloldana egy titkosítást a Fidesz

Kocsis Máté szerint egy pénteken megismert jelentés 2052-ig történő titkosítása nem helyes.

Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető ismét kezdeményezte "a választások befolyásolására" érkezett külföldi pénzekről készült nemzetbiztonsági bizottsági jelentés titkosításának feloldását.

Közösségi oldalán a kormánypárti politikus pénteken azt írta, hogy "új fejlemények láttak napvilágot a dollárbaloldal ügyében a nemzetbiztonsági bizottság mai ülésén. A magyar választások befolyásolására több pénz érkezett külföldről, és egyre inkább tisztul a kép a hazai baloldali és liberális szereplőket illetően is".

"Mivel a ma megismert jelentés 2052. december 31-ig került szabályszerűen titkosításra, és így a részletekről nem áll módomban tájékoztatást adni, ezért kezdeményeztem a minősítés feloldását" - tette hozzá.

"Remélem, hamarosan mindenki számára elérhető lesz a jelentés, hiszen az ország szuverenitását durván sértő, példátlan akcióról van szó, amelyről minden magyarnak joga van tudni" - áll Kocsis Máté Facebook-bejegyzésében.

Címlapról ajánljuk

Össztűz alatt Olaf Scholz – már a saját párttársai is támadják

Nemcsak az ellenzéki konzervatívok, hanem a kormánykoalíció három pártjának parlamenti frakciói is sürgetik Olaf Scholz kancellárt, hogy áldását adja a legkorszerűbbnek számító Taurus cirkálórakéták Ukrajnának történő szállítására. Kijevből csatlakozott a "táborhoz" Vitalij Klicsko, az ukrán főváros polgármestere. A kancellár továbbra is hajthatatlan.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.02.23. péntek, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Sokkolni próbál a kínai jegybank, hogy higgyenek neki

Sokkolni próbál a kínai jegybank, hogy higgyenek neki

A kínai központi bank (PBOC) meglepetésszerűen lazító intézkedéseket hajt végre, hogy nagyobb hatást érjen el a monetáris politikai döntéseivel, és így támogassa a küszködő kínai gazdaságot. Az irányadó hitelkamatláb legutóbbi rekord mértékű csökkentése Pan Kun-Cseng kormányzó tavaly nyári hivatalba lépése óta számtalanszor döntött váratlan lépésekről, beleértve a bankok kötelező tartalékrátájának jelentős csökkentését – írja a Bloomberg.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×