eur:
393.08
usd:
366.44
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Budapest, 2021. szeptember 4. A Budapesti Közlekedési Zrt. közreműködésével a Budapesti Közlekedési Központ megrendelésére közlekedtetett autóbuszok és trolibusz a zuglói végállomáson. Az Örs vezér tere, hivatalosan Örs vezér tér Kelet-Pest egyik nagy forgalmú csomópontja. Előtérben egy rendőrségi járőrautó. MTVA/Bizományosi: Róka László
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Tisztának találták a rendőrök a 80-as troli vonalát – videó

A BRFK és a BKK együttműködésének keretében legutóbb a 80-as trolibusz vonalát ellenőrizték a rendőrök. A stratégiai együttműködés célja a fővárosban közlekedők biztonságának fokozása.

A Budapesti Közlekedési Központ a Budapesti Rendőr-főkapitánysággal kötött stratégiai partnerség keretében közösségi közlekedési eszközökön tart rendszeres ellenőrzéseket az utasok biztonsága érdekében.

2022. december 9-én, pénteken a 80-as trolibusz vonalát, a megállóhelyeket és azok környékét ellenőrizték a rendőrök. Az akció során jogsértést nem tapasztaltak, egy nőhöz ugyanakkor mentőt kellett hívniuk.

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát. A járatokat, megállóhelyeket és azok környékét rendszeresen ellenőrzik. A lakossági visszajelzéseket figyelembe véve további hasonló ellenőrzések is várhatók – olvasható a BKK közleményében.

A december 9-i akcióról készült alább tekinthető meg:

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×