eur:
389.75
usd:
365.17
bux:
0
2024. május 1. szerda Fülöp, Jakab
Horváth Péter, a testület újonnan megválasztott elnöke a Nemzeti Pedagógus Kar országos küldöttgyűlésén tartott sajtótájékoztatón a Földművelésügyi Minisztérium Darányi termében Budapesten 2016. június 25-én.
Nyitókép: MTI/Marjai János

Horváth Péter röviden indokolta, miért volt ott a szombati kormányülésen

A hétvége első napjára hívott össze rendkívüli ülést Orbán Viktor.

A nem általános időpontban megtartott kormányülés témáiról Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke azt közölte korábban, hogy az energiabiztonsággal és a gazdaság helyzettel kapcsolatos témák szerepelnek köztük.

Ám a közreadott fotón, ami egyébként Orbán Viktor miniszterelnök Facebook-oldalán is megjelent, látszik, hogy az ülésen részt vett Maruzsa Zoltán köznevelésért felelős államtitkár és a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke, Horváth Péter is.

Utóbbit elérte az ATV, ám csak annyi választ kaptak, hogy jelenlétét egy oktatási napirendi pont indokolta. A részletekről azonban nem beszélhet, a zárt ülésen elhangzottakról ugyanis csak a kormányszóvivőnek van hatásköre nyilatkozni.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×