eur:
389.7
usd:
363.65
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Horváth Péter, a testület újonnan megválasztott elnöke a Nemzeti Pedagógus Kar országos küldöttgyűlésén tartott sajtótájékoztatón a Földművelésügyi Minisztérium Darányi termében Budapesten 2016. június 25-én.
Nyitókép: MTI/Marjai János

Horváth Péter elárulta, mi volt a kormányülésen tanárügyben

A szombati találkozón részt vett a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke is.

A szombati kormányülésen részt vett Horváth Péter - a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke - a hvg.hu-nak számolt be róla, hogy sem a tüntetésekről, sem az iskolai hőfokokról nem esett szó.

A lap azután kereste meg őt, hogy látszik a kormányülés fotóin, Maruzsa Zoltán államtitkárral együtt.

A Nemzeti Pedagógus Kar elnöke szerint az oktatás hosszú távú céljairól volt szó a kormányülésen. Úgy érzékelte, azt senki sem szeretné, hogy az oktatási rendszer "Európa összeszerelő-üzemére" készítsen fel.

A portálnak továbbá úgy vélekedett, hogy bár nem ismeri a kormányzati szándékot a tüntetések és az oktatási rendszer visszásságainak kezelésére, szerinte a kormány ismeri a problémákat és foglalkozik is velük.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×