eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Presser Gábor Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadóművész, zeneszerző, zongorista és énekes, érdemes művész a fővárosi Papp László Budapest Sportarénában 2018. október 8-án.
Nyitókép: MTI Fotó: Balogh Zoltán

Presser Gábor nagy bejelentést tett

"Tegnap elfogadtam a felkérést. Akkor legyen" – írta bejegyzésében.

Ahogy én számolom, nagyjából 55 éve vagyok a pályán – kezdte bejegyzését Facebookon Presser Gábor Kossuth- és Erkel Ferenc-díjas előadóművész, zeneszerző, zongorista és énekes.

"Lehet azt gondolni, hogy ennyi idő után, ha megkérdezik, - hé, Pb, mit szólnál egy Aréna koncerthez? mondjuk jövő év szeptember harmincadikán? - az ember kér egy perc gondolkodási időt, megnézi a naptárában, nincs-e aznap valami ennél fontosabb, aztán mond egy igent, vagy egy nemet. De ez nem pont így van" – írta.

Szerinte a kérdés után inkább megindul a zsibongás, "előjön rengeteg emlék, bevillannak arcok, hangok, képek, dalok, dallamok, s közben a percről percre növekvő izgalom, másképp szólva valamennyi korai lámpaláz, s persze öröm is". A felkérést elfogadta, "mert hát a zenélésnél semmi sem jobb. Vagyis de. Ha jól sikerül".

A zenész legenda 2023. szeptember 30-án lép fel a Papp László Budapest Sportaréna színpadán.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×