eur:
395.44
usd:
372.11
bux:
65428.99
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: PoliceHungary/YouTube

Dróncsapás volt a 8-as főúton – videó

Nem ez volt az első, és valószínűleg nem is ez lesz az utolsó.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a közlekedésbiztonság javítása érdekében célzott ellenőrzéseket végeznek megyeszerte, kiváltképp a balesetveszélyes helyszíneken.

Az egyenruhások a héten ismét a 8-as számú főút városlődi szakaszán vonták ki a forgalomból a jogsértő sofőröket. Az ellenőrzések elsősorban a záróvonalnál előző járművezetőkre irányultak, de a rendőrök minden egyéb szabályszegés kiszűrésére is figyelmet fordítottak.

Minden esetben azonnal megállították a szabálytalankodókat, és intézkedtek velük szemben. A szabálysértések elkövetését a légtérből drónnal rögzítették – olvasható a Police.hu-n.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy minden esetben tartsák be a közlekedési szabályokat! A közlekedők hasonló ellenőrzésekre az elkövetkezendő időszakban is számíthatnak.

Címlapról ajánljuk

Rendőrök vetettek véget a brüsszeli konferenciának, amelyen Orbán Viktor is beszédet mondana

Az első napon leállíttatta a belga rendőrség a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciáját Brüsszelben. A helyi jelentések szerint a rendezvény folytatódik, de új vendégeket már nem engednek be. A hatóságok a délutánra meghirdetett ellentüntetésre hivatkozva akarják beszüntetni a konferenciát, amelyet korábban már két brüsszeli helyszín is elutasított.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.17. szerda, 18:00
Vágujhelyi Ferenc
a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×