eur:
390.25
usd:
364.32
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Összeroncsolódott személyautó Csomádon 2022. március 20-án, miután frontálisan karambolozott egy másik, előzését befejezni nem tudó autóval. Vezetője, egy 58 éves mogyoródi nő a járműbe szorult és a helyszínen meghalt, utasa, egy 61 éves budapesti férfi súlyos sérüléseket szenvedett.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Halállal végződött az előzés Csomádnál – fotók

A saját sávjában haladó autót vezető asszony vesztette életét a frontális ütközésben.

Meghalt egy 58 éves mogyoródi asszony, miután vasárnap délután frontálisan karambolozott egy előzését befejezni nem tudó személyautóval Csomádnál – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

Azt írták, a másik gépkocsit egy 22 éves őrbottyáni autós vezette.

Csomád, 2022. március 20.
Összeroncsolódott személyautók Csomádon 2022. március 20-án, miután a két jármű frontálisan karambolozott. Az egyik autó vezetője, egy 58 éves mogyoródi nő a járműbe szorult és a helyszínen meghalt, utasa, egy 61 éves budapesti férfi súlyos sérüléseket szenvedett.
MTI/Mihádák Zoltán
Összeroncsolódott személyautók Csomádon 2022. március 20-án, miután a két jármű frontálisan karambolozott. Az egyik autó vezetője, egy 58 éves mogyoródi nő a járműbe szorult és a helyszínen meghalt, utasa, egy 61 éves budapesti férfi súlyos sérüléseket szenvedett. MTI/Mihádák Zoltán

A közlemény szerint a járműbe beszorult asszony életéért hiába küzdöttek tűzoltók és mentők, nem tudták megmenteni. Utasa, egy 61 éves budapesti férfi súlyos, míg az előzést végző 22 éves sofőr könnyű sérülést szenvedett.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×