eur:
392.01
usd:
359.48
bux:
72253.66
2024. július 12. péntek Dalma, Izabella
Nyitókép: BRFK/BKK

A metró és villamos után most a trolit lepték el a fővárosi rendőrök – videó

Az utasok biztonságáért rendszeres ellenőrzést tart a közösségi közlekedési eszközökön és környezetükben a BRFK, valamint a BKK. A legutóbbi akció a 80-as trolibusz vonalán volt, és továbbra is várhatók hasonló ellenőrzések Budapesten.

A Budapesti Közlekedési Központ és a Budapesti Rendőr-főkapitányság stratégiai partnersége keretében a rendőrök a metró- és villamosvonalak után múlt csütörtökön a 80-as trolibuszt, valamint a megállóhelyeket és azok környezetét ellenőrizték.

A hatóság emberei az akció során a buszsáv szabálytalan használata, köztisztasági szabálysértés, közterületi alkoholfogyasztás, valamint a gyalogosok szabálytalan közlekedése miatt intézkedtek – írja a Budapesti Közlekedési Központ.

A rendőrök tizenegy szabálytalankodónak helyszíni bírságot szabtak ki, míg hét embert maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt figyelmeztettek.

Címlapról ajánljuk

Extrém hőség - életbevágó tanácsai vannak Győrfi Pálnak, egy tévhitet is eloszlat

Ebben az extrém melegben a mentők jóval több hívást kapnak a szokásosnál - mondta az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál ismertette, mik a hőség miatti rosszullét jelei, mit tehetünk magunk vagy mások megsegítésére, mikor hívjunk mindenképpen mentőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Diadalmenet látszik az amerikai tőzsdéken

Diadalmenet látszik az amerikai tőzsdéken

Tegnap az amerikai inflációs adatok közlését követően egy nagyobb profitrealizálás vette kezdetét Amerikában, az esést a Nasdaq vezette: a főként technológiai cégeket tömörítő index több mint 2 százalékot zuhant.Ezt követően Ázsiában is főként estek a tőzsdék: az esést a jappán Nikkei vezette. Ennek ellenére Európában jó hangulatban telik a kereskedés, a vezető indexek erősödnek, és a BUX is felfelé vette az irányt, délután pedig már Amerikában is emelkednek a tőzsdék a csütörtöki esést követően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×