eur:
392.03
usd:
359.51
bux:
72253.66
2024. július 12. péntek Dalma, Izabella
Nyitókép: BRFK

Az 1-es villamos vonalán akciózott a BRFK a honvédséggel karöltve – videó

Összesen 119 emberrel szemben intézkedtek.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) és a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) stratégiai partnersége keretében, ezúttal a Magyar Honvédséggel (MH) is együttműködve november 30-án ellenőrizték az 1-es villamost, valamint a megállóhelyeket és azok környezetét.

Az akció során összesen 119 emberrel szemben intézkedtek, akik közül három körözött személyt a villamosmegállók közelében elfogtak, egyet pedig szabálysértési körözés miatt előállítottak.

Maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt egy embert feljelentettek, öt szabálytalan gyalogossal szemben pedig helyszíni bírságot szabtak ki.

A BKK és a BRFK együttműködésének keretében kiemelten kezeli a fővárosi közösségi közlekedést igénybe vevők biztonságát – emeli ki közleményében a közlekedési központ. A megállóhelyeket és azok környékét, valamint a buszsávok szabályos használatát rendszeresen ellenőrzik, és a lakossági visszajelzéseket figyelembe véve továbbra is várhatók hasonló akciók a fővárosban.

Címlapról ajánljuk

Extrém hőség - életbevágó tanácsai vannak Győrfi Pálnak, egy tévhitet is eloszlat

Ebben az extrém melegben a mentők jóval több hívást kapnak a szokásosnál - mondta az Országos Mentőszolgálat szóvivője. Győrfi Pál ismertette, mik a hőség miatti rosszullét jelei, mit tehetünk magunk vagy mások megsegítésére, mikor hívjunk mindenképpen mentőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.15. hétfő, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Diadalmenet látszik az amerikai tőzsdéken

Diadalmenet látszik az amerikai tőzsdéken

Tegnap az amerikai inflációs adatok közlését követően egy nagyobb profitrealizálás vette kezdetét Amerikában, az esést a Nasdaq vezette: a főként technológiai cégeket tömörítő index több mint 2 százalékot zuhant.Ezt követően Ázsiában is főként estek a tőzsdék: az esést a jappán Nikkei vezette. Ennek ellenére Európában jó hangulatban telik a kereskedés, a vezető indexek erősödnek, és a BUX is felfelé vette az irányt, délután pedig már Amerikában is emelkednek a tőzsdék a csütörtöki esést követően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×