eur:
394.38
usd:
370.2
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Witzmann Mihály, a Fidesz vezérszónoka felszólal az egyes energetikai és hulladékgazdálkodási tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. december 1-jén.
Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Új, többmilliárdos attrakciót kap Siófok

Uszoda épül a városban, de az állam fogja üzemeltetni is.

A Magyar Közlönyben megjelent kormánydöntés értelmében a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program harmadik ütemében megépülhet az uszoda Siófokon – jelentette be Witzmann Mihály, a térség országgyűlési képviselője.

A beruházáshoz szükséges állami forrásokat – a tervezéstől a kivitelezésig – a kormány biztosítja – tette hozzá Facebook-oldalán megjelent bejegyzésében a politikus.

Witzmann Mihály kifejtette: a komplexumot az állami tulajdonú Nemzeti Sportközpontok fogja üzemeltetni, tehát a város számára ez kiadást nem fog jelenteni.

"Reményeim szerint hamarosan sor kerül a tervezői szerződés megkötésére, és a több milliárd forintos beruházás előkészítése ténylegesen is megkezdődik" – idézi a képviselőt a hirbalaton.hu.

A csaknem hárommilliárd forintos projektben egy nagy medence és egy tanmedence épül. A beruházás magában foglalja az előcsarnokot, öltözőket és a parkolót is. A létesítményt az önkormányzat által kijelölt területen, a 65-ös számú főút bal oldalán elterülő ingatlanon építik fel.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Hogyan és melyik AI-projektbe vágj bele? Erről lesz szó egy teljes napon át!

Milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken, és hogyan vágjunk bele az AI-projektekbe?  Egy teljes konferencianapon keresztül ezzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön április 23-án. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a nagyvállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. 7 szekció, több mint 40 előadó egy helyen!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×