eur:
393.42
usd:
368.86
bux:
65661.78
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész mutatja mennyit fogyott és nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. A bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított Galambos Lajos előzetes letartóztatását.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Galambos Lajos szerint hibás döntést hozott a bíró

Megszólalt Galambos Lajos, miután szerdán ítélet született a hosszú évek óta húzódó áramlopási ügyében.

„A feleségem vétlenségét kimondta az első fokú bíróság, engem pedig elkaszált, és ez elfogadhatatlan. Véleményem szerint a bíró hibás döntést hozott, de a történelemben előfordult már ilyen, nem ez az első eset, akár emberölés ügyében is” – nyilatkozta Galambos Lajos a Blikknek.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a zenész-előadóművészt szerdán lopás és vesztegetés miatt két év tíz hónap börtönben letöltendő szabadságvesztésre ítélte első fokon a Budaörsi Járásbíróság.

Galambos Lajos a bulvárlapnak hozzátette, az indoklás általa ismert része megerősíti abban a hitében, hogy nagyon sok hiba van az ítéletében. „A bíró ugyan visszafogta az ügyészség fantáziálását, ugyanakkor apró részleteket felnagyítva, és feltételezéseket tényként elfogadva döntött.”

Hozzátette azt is, hogy szerette volna, ha már ma lezárul az ügy, azonban „tovább tart a hat éve folyó mizéria, ám a végsőkig harcolni fog, hogy kiderüljön az igazság”.

A zenész-előadóművész végezetül azt is sérelmezte, hogy bár nem értett vele egyet, megtérítette a kárként megállapított összeget, ennek ellenére a bíró nem enyhítette korlátlanul a büntetését.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×