eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Pexels.com

Szigetszentmiklósi gázolás: sajátos orosz rulettet űzött az áldozat

Kocsik elé lépve ijesztgette a sofőröket a körforgalomban egy férfi, akit végül két vezető is elütött. A 28 éves férfi belehalt felfoghatatlan tettébe.

S. Zoltán az őt ismerők szerint jó ember volt, de nem mindig volt szerencsés az életben. Szeretettel gondoskodott két gyermekéről, akik bármikor számíthattak rá. A Csepelen élő, 28 éves férfi gyakran átjárt Szigetszentmiklósra, ahol extrém dolgokat művelt: az orosz rulett egy sajátos változatát űzve sofőröket ijesztgetett a forgalomban. Eddig mindig túlélte az ilyen eseteket, ugyanis vagy sikerült a vezetőknek megállniuk, vagy még időben kitért előlük – írja a Bors.

Mint arról az Infostart is beszámolt, vasárnap már nem volt ekkora szerencséje a település bejárójánál levő körforgalom előtt. Először elütötte egy autó, aminek hatására átrepült a másik sávba, majd egy másik kocsi is elgázolta. A gázolás után a kiérkező mentők már nem tudtak a férfin segíteni. Az elsődleges vizsgálatok szerint a két sofőr a tőlük elvárhatót megtette a baleset elkerülése érdekében, így nem okolhatók a férfi haláláért. Azt nem lehet egyértelműen megállapítani, hogy S. Zoltánnak szándékában állt-e meghalni.

A Bors úgy értesült: a fiatalember élete akkor ment tönkre, amikor egy évvel ezelőtt elvesztette szeretett édesapját, a példaképét. A közösségi médiában többen is reagáltak a férfi halálhírére. Egyes szemtanúk szerint a férfi a baleset idején zavartnak tűnt – olvasható.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×