eur:
389.09
usd:
364.04
bux:
68080.25
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Pálinkás József, a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) elnöke a szegedi ELI-ALPS Lézeres Kutatóközpontban tartott sajtótájékoztatón 2018. február 12-én. A kutatóközpontba megérkeztek az első külföldi felhasználók, egy svájci és egy görög kutatócsoport.
Nyitókép: Rosta Tibor

Pálinkás Józsefnek nem lesz meg a szükséges számú ajánlás

Az Új Világ Néppárt elnöke azt mondta: bár aktivistáik még kint vannak az utcákon, az ajánlóívek számából arra következtet, hogy nem gyűlt össze a szükséges számú aláírás ahhoz, hogy miniszterelnök-jelöltként indulhasson.

Pálinkás József az ATV műsorában azt mondta: összesen 19 jelöltjük regisztrált, 17-en összegyűjtötték az egyéni induláshoz szükséges aláírást, de a miniszterelnök-jelöltség esetében ez nem sikerült.

A politikus arra a kérdésre, hogy mekkora csalódás ez neki, úgy válaszolt: sejtette, hogy ez így alakul. Mint mondta, nem volt sok aktivistájuk, márpedig ez elsősorban erőforrás, másodsorban logisztika kérdése.

Pálinkás József azt is hozzátette: ő maga politikusként nem elég ismert ahhoz, hogy „tömegek álljanak sorban” a sátraiknál.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 2. 16:30
×
×
×
×