eur:
368.88
usd:
344.93
bux:
48800.45
2023. június 8. csütörtök Medárd
Buda Márton műsorvezető a Szimfonik Live koncerten, a Millenáris parkban 2014. szeptember 6-án.
Nyitókép: MTI/Soós Lajos

Távozik a Rádió 1 ügyvezetője

Buda Márton közös megegyezéssel távozott.

Az Index szerkesztőségéhez eljuttatott szűkszavú közlemény szerint augusztus 31-től közös megegyezéssel távozik pozíciójából Buda Márton, a Radio Plus Kft., egyben a Rádió 1 ügyvezetője. A Radio Plus Kft. tulajdonosa, Schmidt Zoltán köszönetét fejezte ki Budának az elmúlt másfél évben elért eredményekért, és további sikereket kívánt munkájához.

A rádiós szakember 2020. február közepe óta töltött be vezető tisztséget a Radio Plus Kft.-ben. Buda Márton több mint 20 év rádiós tapasztalatával segítette a Rádió 1 csapatának munkáját. A lap hozzáteszi, hogy keresték az ügyben az érintettet, aki nem azonban nem kíván további részleteket elárulni a távozásáról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

Új vád érkezett, hogy az ukránok robbantották fel az Északi Áramlatot - Hevesen cáfol Zelenszkij

"Én vagyok az elnök, és ennek megfelelően adok utasításokat. Semmi ilyesmit nem tett Ukrajna. Soha nem cselekednék így" – hangsúlyozta Volodimir Zelenszkij az Axel Springernek, a Politico anyavállalatának, adott exkluzív interjúban az Északi Áramlat ukrán hátterű felrobbantásával kapcsolatban, amelyről tegnap közölt új, minden eddiginél részletesebb információkat a Washington Post.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×