eur:
384.53
usd:
353.46
bux:
69941.72
2024. május 28. kedd Csanád, Emil
Nyitókép: Baleset-megelőzés/Facebook

Így veszik semmibe a gyalogosok a közlekedési szabályokat – videó

Megérkezett az első összeállítás a legkirívóbb esetekről. Mutatjuk.

Mint arról az Infostart is beszámolt, május közepén a „Zebra-terv” elnevezésű akcióban a rendőrök testkamerát és civil járműveket is bevetve ellenőrizték a gyalogosok és a járművezetők szabálykövető magatartását. A több mint ezer helyszínen tartott ellenőrzésben mintegy 1200 rendőr vett részt 136 testkamerával és 562 járművel.

A hatóság emberei féktávolságon belül „mert a zebrán elsőbbségem van” meggyőződéssel autók elé lépő gyalogosoktól az átkelőhelyeket túl nagy sebességgel megközelítő, vagy éppen a már zebrán tartózkodók között még szép lassan áthaladó autósokig mindent láttak – három nap alatt több mint 3300 szabálytalankodó autóssal és gyalogossal szemben intézkedtek.

Mindennek apropóján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság hivatalos oldala egy videóösszeállítást tett közzé Facebook-oldalán: Zebra-terv – avagy így közlekedtek ti... gyalogosok (1. rész) címmel, amely a legkirívóbb eseteket mutatja.

Címlapról ajánljuk

N. Rózsa Erzsébet az Arénában: akár meglepő változások is lehetnek a legfőbb iráni vezetésben

Valószínűleg komoly harcok zajlanak a háttérben, hogy ki legyen a következő ajatollah, több forgatókönyv is elképzelhető – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, aki arról is beszélt, hogy egyre nehezebb helyzetbe kerül az izraeli miniszterelnök azzal, hogy nem áll elő kész tervvel a gázai konfliktus lehetséges lezárását illetően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×