eur:
395
usd:
370.83
bux:
65362.97
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: Baleset-megelőzés/Facebook

Így veszik semmibe a gyalogosok a közlekedési szabályokat – videó

Megérkezett az első összeállítás a legkirívóbb esetekről. Mutatjuk.

Mint arról az Infostart is beszámolt, május közepén a „Zebra-terv” elnevezésű akcióban a rendőrök testkamerát és civil járműveket is bevetve ellenőrizték a gyalogosok és a járművezetők szabálykövető magatartását. A több mint ezer helyszínen tartott ellenőrzésben mintegy 1200 rendőr vett részt 136 testkamerával és 562 járművel.

A hatóság emberei féktávolságon belül „mert a zebrán elsőbbségem van” meggyőződéssel autók elé lépő gyalogosoktól az átkelőhelyeket túl nagy sebességgel megközelítő, vagy éppen a már zebrán tartózkodók között még szép lassan áthaladó autósokig mindent láttak – három nap alatt több mint 3300 szabálytalankodó autóssal és gyalogossal szemben intézkedtek.

Mindennek apropóján az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság hivatalos oldala egy videóösszeállítást tett közzé Facebook-oldalán: Zebra-terv – avagy így közlekedtek ti... gyalogosok (1. rész) címmel, amely a legkirívóbb eseteket mutatja.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Izrael megtámadta Iránt - Mutatjuk a tőzsdei reakciókat

Péntekre virradóra megtörtént Izrael válaszcsapása Irán ellen, ennek hatására komoly esést láthattunk az Ázsiai piacokon, és kilőttek a nemesfémek, valamint az olaj is. Ezt követően az európai és amerikai tőzsdéken ugyan a kezdeti aggodalmakat követően nagyobb esés volt várható, a nyitásra azonban jelentősen javult a hangulat. Alapvetően az egész héten rossz hangulat uralkodik a világ tőzsdéin, az izraeli válaszcsapást már beárazták egy bizonyos mértékig a piacok.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×