eur:
393.83
usd:
365.5
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: PoliceHungary/YouTube

Új fejlemény a dunavarsányi gyilkosság ügyében

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta a dunavarsányi gyilkosság gyanúsítottjainak a letartóztatását.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a két feltételezett elkövető – apa és fia – azért érkezett a dunavarsányi ingatlanhoz, mert előbbi válófélben lévő felesége odaköltözött egy másik férfihoz. A megalapozott gyanú szerint, miután az ingatlan elé értek, kihívták a férfit a házból, majd a fiú egy teleszkópos viperával próbálta a kerítésen keresztül megütni a sértettet. Mivel nem sikerült elérnie, ezért benyomta a kaput, rárontott és már az udvarban többször fejbe vágta az eszközzel.

Ekkor érkezett a sértett segítségére az egyik szomszédja és a fiú vele kezdett dulakodni, megütve őt is a viperával. Az apa pedig elővett egy körülbelül tizenöt centiméter pengehosszúságú vadászkést és azzal

hason, illetve mellkason szúrta a sértettet összesen hét ízben.

Ezt követően az apa és a fia elmenekült a helyszínről.

A megszúrt sértett a helyszínen életét vesztette, míg a segítségére siető szomszéd zúzott sérüléseket szenvedett. A borsonline.hu úgy tudja, egy rockzenész, K. Gyula a 48 éves áldozat.

Az elkövetőket sikerült rövid időn belül elfogniuk a Pest megyei rendőröknek. Az apát emberölés bűntette, míg a fiát súlyos testi sértés bűntettének kísérlete, illetve mindkettejüket felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés bűntette miatt számoltatták el gyanúsítottként.

A Pest Megyei Főügyészség indítványozta az elkövetők letartóztatásának elrendelését a bizonyítás megnehezítésének veszélye illetve az apa vonatkozásában eljárási jelenlétének biztosítása céljából is.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×