eur:
392.92
usd:
365.8
bux:
66608.06
2024. április 26. péntek Ervin
Védettségi igazolvány
Nyitókép: Forrás: azonnali.hu

Ezen a két módon juthat hozzá a védettségi igazolványához, aki még nem kapta meg

Az operatív törzs keddi tájékoztatóján hangzottak el a sokak által várt információk.

Szerkesztőségünk is több kérdést kapott arról, mi a teendő, ha valaki az oltása vagy koronavírusból való felgyógyulása után hetekkel se kapta még meg az oltási igazolványát. Végre válasz érkezett e kérdésekre. Müller Cecília országos tisztifőorvos elmondta: a védettségi igazolványok oltópontok általi lejelentése, és ennélfogva a kiküldése késhet a sok beadott védőoltás, az oltóprogram felpörgése miatt.

Ha valakinek problémája támad az oltásigazolvánnyal, vagy hosszabb idő után sem kapta meg,

  • az ügyfélkapun keresztül keresse a "koronavírus elleni védettségi igazolással kapcsolatos ügybejelentés" menüpontot, és ott elektronikus üzenetben jelezheti a problémáját. Itt találja ezt az oldalt.
  • Ugyanez megtehető – időpontfoglalás után – a kormányhivatalokban az ügyfélszolgálati munkatársaknál.

A kérdés azért is vált sürgetővé, mert a héten várhatóan elérjük a négymilliós oltotti határt, amikortól a védettségi igazolással rendelkezők számos, eddig tiltott szolgáltatást igénybe vehetnek a színházba járástól a szállodák igénybe vételéig.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Ugrik az OTP részvénye

Ugrik az OTP részvénye

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×