eur:
394.43
usd:
370.2
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma
Nyitókép: police.hu

12 milliós bírságot kaptak egy orosházi autós találkozó résztvevői

Kemény bírságot szabott ki a rendőrség Orosházán, mert spontán autós találkozón vettek részt néhányan.

"Március 28-án Orosházán volt egy kis autós találkozó, amit a rendőrség csoportosulás miatt félbeszakított és minden egyes személynek pénzbírságot küldtek ki. 26 gépjármű volt és 49 személy. Mindenki 250 ezer forint bírságot kapott, ami annyit takar, hogy 12 millió 250 ezer forintot zsebelnek be” – számolt be a Blikk olvasója.

A szemtanú szerint az emberek az autók körül beszélgettek, de amikor kiérkeztek a rendőrök, már mindenki az autójában ült, de mivel csoportosultak, megszegték a védelmi intézkedéseket, ezért a rendőrök mindenkit pénzbírsággal sújtottak.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a találkozó résztvevőit egy bejelentés után ellenőrizte a rendőrség. Az Orosházán, a Gyártelep utcai pakolóba 26 járművel érkező, 49, közterületen csoportosuló, gyülekező emberre vonatkozóan azt állapították meg, hogy szabálysértést követtek el a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések megszegése miatt. Ezért ötszázezer forintig terjedő pénzbírság adható. A büntetéseket a megindított szabálysértési eljárás során szabták ki.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×