INFORÁDIÓ
2021. július 29. csütörtök
Flóra, Márta

koronavírus

mohács

digitális tanrend

Karanténba került egy mohácsi gimnázium minden tanára, szünetel a tanítás

Karanténba került egy mohácsi gimnázium minden tanára, szünetel a tanítás

Infostart

A Mohácsi Kisfaludy Károly Gimnázium a Facebook-oldalán jelentette be a kétnapos tanszünetet, később kiderült, egy tanár lett koronavírusos.

Hétfőtől digitális tanrend lesz érvényben – derült ki az intézmény rövid Facebook-posztjából, amelyben az is szerepel, hogy rendkívüli szünetet rendeltek el csütörtökre és péntekre.

Az első információk szerint az egyik pedagógus fertőződött meg koronavírussal, majd részt vett egy értekezleten a intézmény többi pedagógusával együtt, így a teljes tantestületet kéthetes karanténra kötelezték.

A Mohácsi Tankerületi Központ igazgatója, Käszné Lebő Zsuzsanna a Szabad Pécset arról tájékoztatta, hogy a Kisfaludy Károly Gimnázium egyik pedagógusánál a Covid-teszt szeptember 2-án pozitív lett. Az érintett pedagógus pénteken részt vett egy alkalmazotti oktatáson, majd nevelőtestületi értekezleten, ahol az intézmény teljes állománya ott volt (29 pedagógus, 10 technikai dolgozó). Emiatt az oktatáson és az értekezleten részt vevők hatósági házi karanténba kerültek.

Az intézményben kétnapos rendkívüli tanítási szünetet rendelt el az Oktatási Hivatal. Tantermen kívüli, digitális munkarendet az Operatív Törzs rendelhet el, az EMMI erre vonatkozó javaslatát előkészítette – mondta a tankerület vezetője.

Nyitókép: Mohácsi Kisfaludy Károly Gimnázium honlapja
A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018