eur:
393.52
usd:
367.83
bux:
65907.01
2024. április 23. kedd Béla
Balog Zoltán miniszterelnöki biztos, a Protestáns Fórum vezetője beszédet mond a Dizseri Tamás szeretetszolgálati díj átadása alkalmából tartott ünnepségen a Németajkú Református Gyülekezet Hold utcai templomában 2019. február 16-án. A díjat idén Kató Ibolya, az erdélyi, illyefalvi Keresztyén Ifjúsági és Diakóniai Alapítvány (KIDA) vezetője vehette át.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Újabb jelentős programot mondanak le a koronavírus miatt

Nem tartják meg az idei kötcsei találkozót - közölte a szervező Polgári Magyarországért Alapítvány elnöke szombaton az MTI-vel.

Balog Zoltán tájékoztatásában azt írta: Kötcse immár majdnem húsz éve a polgári, nemzeti keresztény tábor találkozóhelye.

"Idén rendeztük volna meg 20. alkalommal a pikniket. De ma fontosabb a biztonság, s ezért úgy döntöttünk, az idei találkozót nem tartjuk meg" - közölte, reményét fejezve ki, hogy mihamarabb eljön az idő, amikor újra találkozhatnak a Dobozy kúria kertjében.

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a pénteki kormányinfón jelezte, hogy a koronavírusjárvány-helyzet miatt elmarad az idei kötcsei találkozó szeptember elején.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×