INFORÁDIÓ 
2021. január 24. vasárnap
Timót

infostart

mobil

képernyő

app

applikáció

alkalmazás

inforádió

Hol található az Infostart app?

Hol található az Infostart app?

Infostart

Ne keresse, az infostart app, avagy infostart alkalmazás helyett sokkal egyszerűbb megoldást kínálunk ahhoz, hogy egyetlen kattintással elérje híreinket és az InfoRádió adását a mobiltelefonján vagy tabletjén.

Az Infostart fejlesztésekor első számú szempont volt az, hogy mobileszközökön is korlátlanul elérhetők legyenek híreink, hang- és képanyagaink. Ezért úgy terveztük meg, hogy a telefonok böngészőiben is egyedi külsővel jelenjen meg a portál, és a beépített, az InfoRádió hallgatását lehetővé tevő lejátszó, és könnyen olvasható legyen minden megjelenő tartalom.

Ennek megfelelően néhány mozdulattal önálló parancsikon hozható létre a mobiltelefon vagy a tablet főképernyőjén, és onnantól bármikor egyetlen érintéssel eléri az Infostart címlapját, és olvashatja a legfrissebb cikkeinket. A parancsikon létrehozása csak néhány másodperc.

Ha iPhone-t vagy Ipadet használ, akkor a Safari böngészőben a www.infostart.hu cím beírásával nyissa meg az Infostartot, majd kattintson az alsó Megosztás ikonra. A megjelenő ablakban le kell görgetni a Hozzáadás a főképernyőhöz feliratig, amelyre rákattintva már csak a Hozzáadás parancsot kell megnyomni, és kész van az új Infostart-ikon a telefonunk főképernyőjén.

Androidos eszközön a Chrome böngészőben a www.infostart.hu cím beírásával nyissa meg az Infostartot, majd a jobb felső sarokban lévő három pontra kattintva a felugró menüből válassza ki a Kezdőképernyőre feliratot.

Ha erre rákattint, majd a Hozzáadást választja, akkor egy ikon keletkezik az Infostart logójával a főképernyőn, amit bárhová elhelyezhet, és könnyedén eléri honlapunkat.

A képen egymás mellett látható a két lépés.

A címlapról ajánljuk

×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018