eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, rendező, érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze a 85. születésnapja alkalmából a Nemzeti Színházban rendezett ünnepségen 2019. április 15-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Bodrogi Gyula is üzent a nyugdíjasoknak

Fokozottan vigyázni kell az idősekre a koronavírus-járvány miatt - hívta fel a figyelmet Bodrogi Gyula.

A színművész kiemelte: az elmúlt évtizedekben megtanulta, hogy az egészségnél nincs fontosabb. Megjegyezte, szerencsére a komolyabb betegségek el is kerülték eddig.

Felhívta a figyelmet, hogy a koronavírus leginkább az idősekre, valamint a krónikus betegségben szenvedőkre veszélyes. "Ezért nekik, nekünk fokozottan kell vigyáznunk egymásra" - hangsúlyozta, hozzátéve: "hívjuk fel szeretteink, barátaink figyelmét is a megelőzésre!".

"Vigyázzunk egymásra!" - kérte Bodrogi Gyula.

Szentkirályi Alexandra múlt pénteken közölte a Facebook-oldalán, hogy hétfőtől a magyar kormány hazai hírességekkel figyelemfelhívó kampányt indít, amelynek célja, hogy minél többen hasznos és megbízható információkhoz jussanak a koronavírussal kapcsolatban.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×