eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: nif.hu

Újabb nagy változás jön az ostrom alatt álló M0-son

A Nemzeti Infrastruktúrafejlesztő szerint az utolsó jelentősebb forgalmirend-változás jön a körgyűrű déli szektorában.

Az M0 gyorsforgalmi út déli szektor bal pályáján végzett korszerűsítési munkálatok a téli üzemeltetési időszakot követően tovább folytatódnak, és várhatóan szeptemberben befejeződnek. A halásztelki csomópont környezetében

március 16-tól május elejéig jelentős forgalmirend-változásra kell számítani.

A beruházás olyan fázisához érkezett, amely a csomóponti híd északi oldalának lezárását teszi szükségessé, ezáltal

a Deák Ferenc híd északi hídján is ideiglenesen megszűnik a közlekedés.

A zárás ideje alatt a kivitelező a halásztelki csomópont bal pálya (északi oldali) hídjának szélesítését végzi, átépíti a csomópont északi oldalának fel- és lehajtó ágait, elkészíti a csomópont közelében lévő pályaszakasz hiányzó betonburkolatát, valamint a csomóponti híd és a Duna-híd közötti útszakaszon az új üzemi átjárót.

A halásztelki csomópont zárásával egyidőben, a közlekedés megkönnyítésének érdekében megnyitják az új fel- és lehajtó ágat a csepeli gerincúti külön szintű kereszteződés északi oldalán, a bal pálya munkaterületén átvezetve.

A csomóponti híd átépítésének ideje alatt a II. Rákóczi Ferenc úton 3,8 méteres magassági korlátozást, és időszakosan váltakozó irányú félpályás zárást vezetnek be.

A lezárás érinti a Budatétény felé tartó 138-as busz útvonalát is,

emiatt a járat módosított útvonalon, az Áruházi bekötőút és a Háros megálló érintése nélkül közlekedik.

A kivitelezés előrehaladtával a bal pályát (M1 autópálya irányába) szakaszosan adják vissza a forgalom számára, ezáltal a jobb pályána terelés fokozatosan meg fog szűnni, de a zajvédőfal építéshez még kisebb mértékű korlátozásokra kell számítaniuk a közlekedőknek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×