eur:
396.61
usd:
355.26
bux:
74551.14
2024. szeptember 27. péntek Adalbert
Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelő beszédét tartja a Várkert Bazárban 2017. február 10-én.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Orbán Viktor 22. évértékelőjét tartja vasárnap

Orbán Viktor vasárnap délután tartja idei évértékelőjét, amelyen várhatóan a kormány klímavédelmi akciótervének részleteiről és a nemzeti konzultációról is beszél.

Az európai ügyek mellett az új nemzeti konzultáció témáit, valamint a kormány klíma- és természetvédelmi akciótervének részleteit is ismertetni fogja Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőjében, a Várkert Bazárban.

A miniszterelnök először első kormányzása idején, 1999-ben tartott évértékelő beszédet a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére. Orbán Viktor 2003-ban ellenzékből is értékelte az ország ügyeit, ekkor hirdette meg az "egy az ország, egy a zászló" jelszót. Újfent miniszterelnökként 2010-et az összefogás, 2011-et pedig a megújulás esztendejének nevezte évértékelőjében, és ismertette ötéves tervét. Öt évvel később a miniszterelnök a kontinens jövőjét befolyásoló migrációs nyomást helyezte 2015-ös évértékelője középpontjába, az elmúlt két esztendőben pedig a keresztény értékek, köztük a családok átfogó támogatására került a legnagyobb hangsúly - idézte fel a Magyar Nemzet szombaton.

A beszédet az InfoRádió élőben közvetíti délután 3 órától, az Infostarton pedig percről percre frissülő cikkben tudósítunk az elhangzottakról.

Címlapról ajánljuk
Koppintás és „rablás” a riválistól, nyerő pilótapáros a fedélzeten – a McLaren felemelkedésének háttere

Koppintás és „rablás” a riválistól, nyerő pilótapáros a fedélzeten – a McLaren felemelkedésének háttere

A McLarennél Lewis Hamilton 2012-es távozása után komoly vesszőfutás kezdődött, ami főként a rossz motorválasztás számlájára volt írható. Az elmúlt években viszont sokat fejlesztett a brit istálló, aminek a gyümölcse az idei szezonra érett be – mondta az InfoRádióban a Motorsport Online főszerkesztője. Vámosi Péter arról is beszélt, hogy a Lando Norris–Oscar Piastri páros nagyon jól működik, igaz, vannak hiányosságaik is, így egyáltalán nem lehet leírni Max Verstappent.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.27. péntek, 18:00
Steinbach József
a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöke
Túlfejlesztett a piac, 20-25 százalékos üresedési ráták jöhetnek

Túlfejlesztett a piac, 20-25 százalékos üresedési ráták jöhetnek

Megtorpanni látszik a spekulatív ipari és logisztikai ingatlanok piaca. Ez csak a ciklikusság vagy rendszerszintű a probléma? Ki, milyen fejlesztésekben látja a jövőt? Inkább Budapest vagy inkább a vidék lehet a következő évek slágere? Hol lesz az üresedési ráta 2025 végén? Többek között ezekről a kérdésekről beszéltek a XX. Property Investment Forum konferencia ipar-logisztikai panelbeszélgetésének szakértői, Székely Ádám, az Innovinia ügyvezető igazgatójának, tulajdonosának, az IFK, alelnökének moderálásában.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 27. 12:41
×
×
×
×