eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Orbán Viktor miniszterelnök hagyományos évértékelő beszéde közben a Várkert Bazárban 2019. február 10-én.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Húsz év két percben - meglepő videót posztolt Orbán Viktor

Orbán Viktor vasárnap tartja idei évértékelőjét, amelyen várhatóan a kormány klímavédelmi akciótervének részleteiről és a nemzeti konzultációról is beszél .

Az európai ügyek mellett az új nemzeti konzultáció témáit, valamint a kormány klíma- és természetvédelmi akciótervének részleteit is ismertetni fogja Orbán Viktor miniszterelnök évértékelőjében, a Várkert Bazárban.

A Magyar Nemzet felidézi, hogy a miniszterelnök először első kormányzása idején, 1999-ben tartott évértékelő beszédet a Magyar Polgári Együttműködés Egyesület felkérésére. Orbán Viktor 2003-ban ellenzékből is értékelte az ország ügyeit, ekkor hirdette meg az "egy az ország, egy a zászló" jelszót.

Újfent miniszterelnökként 2010-et az összefogás, 2011-et pedig a megújulás esztendejének nevezte évértékelőjében, és ismertette ötéves tervét. Öt évvel később a miniszterelnök a kontinens jövőjét befolyásoló migrációs nyomást helyezte 2015-ös évértékelője középpontjába, az elmúlt két esztendőben pedig a keresztény értékek, köztük a családok átfogó támogatására került a legnagyobb hangsúly.

A miniszterelnök a vasárnapi esemény alkalmából videóösszeállítást tett ki Facebook-oldalára, ahol 1999-től kezdve mutat be képkockákat a korábbi, hasonló beszédekből. Orbán Viktor évértékelőjét vasárnap 15 órától élőben közvetíti az InfoRádió.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×