INFORÁDIÓ 
2020. május 29. péntek
Magdolna

rendőrség

autópálya

autó

közlekedés

Fék nélkül az autópályán

Fék nélkül az autópályán

Infostart

A 23 éves sofőrt szabálysértési őrizetbe vették a Fejér megyei rendőrök.

A rendőrség a honlapján számolt be arról, hogy az M7 Autópálya Alosztály járőrei Székesfehérváron, a Sárkeresztúri úton ellenőriztek 2020. február 5-én délelőtt egy Seat típusú személygépjárművet és annak 23 éves vezetőjét. Az ellenőrzés során a sofőr a rendőröknek valótlan adatokat diktált be. A járőrök miután sikeresen azonosították a férfit, azt is megállapították, hogy

a sofőrt a járművezetéstől eltiltották, az autója műszaki érvényessége lejárt, a forgalomból ki van vonva és érvényes gépjármű-felelősségbiztosítással sem rendelkezik.

A gépkocsi tüzetesebb átvizsgálása során az egyenruhások észlelték, hogy a járművön több engedély nélküli átalakítás is történt, továbbá a hátsó gumiabroncsok teljesen elkoptak, a bal hátsó futóműnél a féknyeregből hiányzik a fékbetét, a jobb hátsóról pedig a féknyereg is.

A rendőrök a polgárdi férfit elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, az elkövetett szabálysértések miatt eljárást indítottak ellene, majd meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették.

police.hu/Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Nyitókép: police.hu/Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018