INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 19. szombat
Vilhelmina

razzia

rendőrség

bulinegyed

Rendőrök igazoltatnak egy férfit az erzsébetvárosi vigalmi negyedben a Kazinczy utcában 2018. február 18-ra virradó éjjel. Ezen a napon népszavazást tartanak arról, hogy a főváros VII. kerületében, az úgynevezett bulinegyedben található vendéglátóhelyek éjfél és reggel 6 óra között nyitva tarthassanak-e.

Megszállták a rendőrök a belvárost

Infostart

Ismét komplex éjszakai bűnügyi ellenőrzés volt a VI. és a VII. kerületben, elsősorban a szórakozó- és vendéglátóhelyekre, illetve azok környezetére koncentrálódott a NAV, a Nébih, az idegenrendészet és az erzsébetvárosi rendészet munkatársaival közösen tartott razzia.

A komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzés során a közterületi ellenőrzések mellett

három szórakozóhelyen is végeztek ellenőrzéseket és összesen 145 embert igazoltattak,

három embert állítottak elő, egyet igazolás megtagadása, kettőt pedig kábítószer fogyasztás gyanúja miatt.

Összesen 21 gépkocsit ellenőriztek és szabálysértési feljelentést tettek egy esetben gyerekülés hiánya, két esetben pedig közbiztonságra veszélyes eszköz birtoklása miatt. A társszervek munkatársai két esetben indítottak eljárást nyugta adási kötelezettség elmulasztása miatt és másik két esetben „órapörgetés” (csalás) miatt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a társszervekkel közreműködve, előre be nem jelentett időpontokban tovább folytatja az ellenőrzéseket Budapest V., VI. és VII. kerületében a vendéglátóhelyeken, illetve azok közvetlen környezetében - olvasható a police.hu portálon.

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018