eur:
393.76
usd:
365.41
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Portik Tamást elvezetik az ellene a Tanyi-Lakatos-ügyben emberölés bűntettének kísérlete miatt indult büntetőügy előkészítő ülése után a Fővárosi Törvényszék folyosóján 2019. november 27-én. Portik Tamás nem ismerte el felelősségét az 1996-ban, az ügetőn történt emberölési kísérletben; a férfi az ügyészség szerint megbízást adott a gyilkosságra.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Kétszer is végezni akart magával Portik Tamás

Öngyilkosságot kísérelt meg a börtönben Portik Tamás, akit a Fenyő-gyilkosság ügyében felbujtással vádolnak – értesült a Blikk.

A lap úgy tudja, a több emberöléssel is összefüggésbe hozott férfi két egymást követő napon is megpróbált végezni magával. Eső alkalommal az ereit próbálta felvágni, majd az orvosi ellátáskor kapott varratokat tépte le a kezéről.A fegyőrök azonnal észlelték, hogy baj van, s rátörték a zárkaajtót.

Portik Tamás kórházba került. Miután ellátták a sebeit, visszaszállították a börtönbe, ahol egy egyszemélyes cellában van, és a nap 24 órájában kamerák figyelik minden mozdulatát.

Portikot legutóbb az 1996-os, az ügetőn történt emberölési kísérletben hallgatták meg a Fővárosi Törvényszéken, november végén. Az ügyészség szerint ő adott megbízást a gyilkosságra. A férfi nem ismerte el felelősségét.

Portik Tamással szemben a Fenyő-gyilkosság ügyében is perújítást rendelt el a Fővárosi Ítélőtábla, abban az eljárásban azt vizsgálják, ő volt-e az emberölés felbujtója

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×