eur:
393.95
usd:
370.02
bux:
65502.26
2024. április 19. péntek Emma
Az M2-es gyorsforgalmi út Budapest-Vác közötti szakaszának 2x2 sávos főpályája Göd határában 2019. október 1-jén. Ezen a napon átadták a forgalomnak az M2-esnek ezt a szakaszát.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt – képünk illusztráció

A csodával határos, hogy ennek nem lett tragédia a vége – videó

Döbbenetes képsorokat rögzített egy sofőr az M2-es gyorsforgalmi úton, valóban centiken múlott a karambol.

A bpiautosok.hu egyik olvasója oszotta meg azt a felvétel, amelyen egy nő nagy sebeséggel hajtott a forgalommal szembe az autóuton. A kamerás autót előző jármű centiken múlott, hogy nem ütközött neki frontálisan. A portál megjegyzi, remélhetően a kamerák alapján meglesz a veszélyeztető, és hogy nem történ tragédia a felvételen már nem látható percekben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Olyat tettek a demokraták Ukrajna érdekében, amire évtizedek óta nem volt példa

Olyat tettek a demokraták Ukrajna érdekében, amire évtizedek óta nem volt példa

A Kongresszus házszabályi bizottsága átengedte azt a négy részre bontott segélycsomagot, amely biztosítaná Ukrajna, Izrael és a csendes-óceáni régió amerikai szövetségeseinek támogatását. Mivel a tervezetet ellenzi a republikánusok trumpista szárnya, elsősorban az Ukrajnának juttatandó 61 milliárd dollár miatt, Mike Johnson házelnöknek a bizottság demokrata tagjaira volt szüksége, hogy a három radikális republikánus ne akadályozza meg annak túlélését. Hasonlóra évtizedek óta nem lehetett példa, ami jelzi, mekkora a széthúzás a republikánus képviselők között.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×