eur:
392.96
usd:
366.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin
Ütközés következtében összeroncsolódott nyerges vontató és személyvonat a 45-ös főúton, Kunszentmárton térségében, a vasúti átjáróban 2019. december 15-én. A fénysorompó a baleset idején jól működött, a közút felé tiltó jelzést mutatott. A balesetben nem sérült meg senki.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Nyerges vontató és vonat ütközött, elhúzódtak a munkálatok

A Szolnok-Hódmezővásárhely vonalon vasárnap délelőtt jelentősen hosszabb eljutási idővel kellett számolni.

Összeütközött egy személyvonat és egy nyerges vontató a 45-ös főúton, Kunszentmárton térségében, a vasúti átjáróban - közölte a katasztrófavédelem. A baleset következtében a jármű és vontatmánya felborult, a műszaki mentését a kunszentmártoni hivatásos tűzoltók végzik.

A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, utána félpályán haladt a forgalom.

A fénysorompó a baleset idején jól működött, a közút felé tiltó jelzést mutatott - közölte a MÁV. A balesetben nem sérült meg senki.

Frissítés: a helyszínelés és a műszaki mentés is befejeződött délelőtt 11 óra előtt. A korlátozásokat feloldották, már nem kell vonatpótlóbuszokra szállni a Szolnok-Hódmezővásárhely vonalon, ahol - a MÁV közlése alapján - várhatóan délre állhat helyre a menetrend.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 07:49
×
×
×
×