eur:
392.8
usd:
365.94
bux:
66845.64
2024. április 26. péntek Ervin
Új autóbuszok a regionális közlekedési társaságok járműparkjának fejlesztéséről tartott sajtótájékoztatón a Népliget autóbusz-pályaudvaron 2018. november 23-án.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Íme a piros, ami nem érdekli a szegedi buszvezetőket - videó

Pontosabban érdekli, csak egyszerűen rövid ideig sárga a lámpa a zöld után, ezért gyakori a szabálytalankodás - szól a magyarázat.

Folyamatosan átmennek egy szegedi piroson a szegedi buszvezetők, erről pedig videók sora tanúskodik immár - derül ki a Szeged Ma összeállításából.

A Mars téri buszállomásnál november után december 4-én újra piroson áthajtáson kaptak egy buszost - működő kamerával. Az őszi eset után a Volánbusz Zrt. vizsgálatot is indított, majd a munkáltató - részletek említése nélkül - "lépett" is az ügyben.

Az állomáson napi szinten 1500 busz fordul meg. Kihajtás előtt egy forgalmi lámpán kell áthajtaniuk a főút felé, azonban az itt lévő lámpa mintha ott sem lenne.

Íme a felvétel:

A lapnak megszólalt egy évtizedek óta sofőrként dolgozó férfi, elmondva, hogy a forgalomirányító lámpák fázisbeállításai teljesen hibásak, nincsenek szinkronban a forgalmi szituációkkal, a sárga fény szerinte nem kellő ideig ég, ezért kénytelenek a buszsofőrök szabálytalankodni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×