INFORÁDIÓ 
2020. július 12. vasárnap
Dalma, Izabella

ausztrália

eltűnt

túlélő

Életben találták meg az ausztrál pusztában két hete eltűnt trió második tagját is

Életben találták meg az ausztrál pusztában két hete eltűnt trió második tagját is

Infostart / MTI

A társaság harmadik tagjáról, egy 46 éves nőről továbbra sem tunak semmit, őt nagy erőkkel keresik helikopterekkel és gyalog is a rendkívül nehéz terepen.

Két nő és egy férfi november 19-én indult kirándulni autóval az ausztráliai Északi területen fekvő Alice Springsből, de kocsijuk a Hugh-folyó medrében ragadt. A társaság három napig próbálta a kocsit kiszabadítani, aztán szétváltak, hogy segítséget keressenek.

Mint arról korábban az Infostart is beszámolt, a kutyájával az autó közelében maradó 52 éves Tamra McBeath-Riley-t, aki úgy maradt életben, hogy pocsolyavizet ivott és kekszet evett, 12 nap után találta meg a rendőrség.

A 40 éves Phu Trantra Alice Springstől 160 kilométerre, 14 nap után bukkant rá kedden egy gazda egy elhagyatott ingatlanon. A férfit erősen kiszáradt és megviselt állapotban találták meg. Kissé zavarodott volt, miután vizet és ennivalót kapott a farmertől, javult az állapota, de orvosi ellátásra szorult.

A 46 éves Claire Hockridge után még kutatnak, a rendőrség helikopterekkel és gyalog is folytatja a keresést. "Nagyon nehéz a terep, homokos dűnék, kemény agyag, sűrűn álló fák és sziklák váltakoznak" - mondta ez a mentőakció egyik vezetője.

Nyitókép: pixabay
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018