INFORÁDIÓ 
2020. július 13. hétfő
Jenő

honvédkórház

budai egészségközpont

árverés

egészségügy

varga péter pál

Elkelt a Budai Egészségközpont épülete

Elkelt a Budai Egészségközpont épülete

Infostart

A Honvédkórház egykori, Királyhágó utcai épületét az ingatlant jelenleg is bérlő egészségközpont vásárolta meg.

Az MNV Zrt e-árverés oldalán meghirdetett ingatlan tulajdonjoga 4 milliárd 70 millió forintért cserélt gazdát. Az új tulajdonos az ingatlant 15 éve bérlő Budai Egészségközpont (BEK). A liciten csak a Bonitás 2002 Befektető és Tanácsadó Zrt. indult, ez az a cég, amelyen keresztül Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatója 2017-ben közvetett irányítást szerzett a Budai Egészségközpontban – írta a Napi.hu.

Varga Péter Pál, a központ társtulajdonosa ügyvezetője múlt héten azt mondta az InfoRádiónak: ha nyernek a liciten, nagyszabású fejlesztés kezdődik, mert bővíteniük kell a kapacitásukat. Muszáj központi műtőt, központi intenzív osztály építeniük, és céljuk a jelenlegi járó- és fekvőbetegellátó kapacitás bővítése is.

Akkor arról is beszélt, hogy régi terv volt az eddig havi másfél millió forintért bérelt épület megvásárlása. Eddig legalább 2 milliárd forintot költöttek az ingatlanra, amelyben a közfinanszírozott és magánellátást is nyújtó Gerincgyógyászati Központot működtette a Budai Egészségközpont.

Nyitókép: facebook
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018