eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Ismét járható az M1-es

Ismét járható az M1-es autópálya - közölte a rendőrség pénteken kora délután a honlapján.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében felidézte: felső vezeték szakadás miatt forgalomkorlátozás volt érvényben az autópálya 49-es kilométerszelvényében. Az érintett szakaszon a sávlezárás megszűnt.

Frissítés, 14:00: bár a forgalmi sávok mindkét irányban felszabadultak, a torlódás még mindig jelentős. Az Útinform közlése szerint Hegyeshalom felé 3-5 km-es szakaszos torlódásra kell készülni.

Frissítés, 14:25: Budapest felé, a 38-as km-nél egy újabb baleset miatt kell sávzárásra készülni. Közel 3km-en araszol a kocsisor. A másik irányban rövidült a torlódás.

Frissítés, 16:00 - újabb baleset: Hegyeshalom felé, Óbarok térségében a 48-as km-nél, ahol korábban baleset történt, még szakaszos torlódásra készüljenek. Budapest felé, a 38-as km-nél egy újabb baleset miatt akadozik a forgalom. Szintén a főváros felé, a 34-es km-nél egy terepjáró a korlátnak ütközött. A sérült jármű a leálló sávot foglalja el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×