INFORÁDIÓ 
2020. szeptember 18. péntek
Diána

riz levente

halálhír

önkormányzat

Riz Levente polgármester beszédet mond az ország első nemzetőrszobrának felavatásán, a kerület önkormányzata, a Rákosmenti 56-os Alapítvány és a Rákoskeresztúri Polgári Kör közös megemlékezésén a XVII. kerületi Kucorgó téren az 1956-os forradalom és szabadságharc leverésének és a szovjet csapatok bevonulásának 60. évfordulóján, a nemzeti gyásznapon, 2016. november 4-én.

Meghalt Riz Levente

Infostart

Budapest XVII. kerületének polgármestere 44 éves volt. Riz Leventét Budapest Főváros Önkormányzata saját halottjának tekinti - írta közleményében Tarlós István főpolgármester.

Tarlós István emlékeztetett arra, hogy Riz Levente 2006 óta volt a XVII. kerület polgármestere és a Fővárosi Közgyűlés tagja.

"Mély fájdalommal értesültem polgármester barátom, kollégám és képviselőtársam haláláról. Egyik legközelebbi munkatársam volt, ezért halála számomra személyes veszteség is. (...)

Közös munkánk során tapasztaltam, hogy minden törekvése, minden kerületéért és a fővárosért tett intézkedése Budapest érdekeit szolgálta

- Írta a főpolgármester.

Riz Levente augusztus közepén a közösségi oldalán írt arról, hogy a betegséggel vívott küzdelme még több energiát kíván, ezért kizárólag a gyógyulásra, valamint a családjára koncentrál és visszalép a polgármester-jelöltségtől.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018