INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 19. hétfő
Huba

girokopter

lezuhant

halálos áldozat

Máriahalom, 2019. április 20. Lezuhant girokopter roncsainál helyszínelnek a rendőrség és a Közlekedésbiztonsági Szervezetet szakemberei a Komárom-Esztergom megyei Máraihalom és Epöl közötti mezőgazdasági területen 2019. április 20-án.  A balesetben az 56 éves pilóta meghalt. A helikopterhez hasonló girokopter felső „propellere” forgószárny, amelyet a hátsó propeller szele és a menetszél hajt. MTI/MTI Fotószerkesztőség/Lakatos Péter

Szívszorító fotók a Máriahalomnál lezuhant gépről

Infostart / MTI

Lezuhant egy légi jármű, egy girokopter a Komárom-Esztergom megyei Máriahalom térségében, a pilóta meghalt.

Az első adatok szerint déltájban, felszállás után nem sokkal zuhant le a girokopter Epöl és Máriahalom között - tette közzé a megyei rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon. A gépet vezető 56 éves férfi a helyszínen életét vesztette - derült ki a rendőrség és a katasztrófavédelem közleményéből.

A gépen csak a pilóta utazott.

A girokopter hasonlít a helikopterre, de nem az. Ennek a légi járműnek a felső "propellere" forgószárny, amelyet a hátsó propeller szele és a menetszél hajt.

Máriahalom, 2019. április 20.
Lezuhnat girokopter roncsai a Komárom-Esztergom megyei Máraihalom és Epöl közötti mezőgazdasági területen 2019. április 20-án.  A balesetben az 56 éves pilóta meghalt. A helikopterhez hasonló girokopter felső „propellere” forgószárny, amelyet a hátsó propeller szele és a menetszél hajt.
MTI/Lakatos Péter
MTI/Lakatos Péter
Máriahalom, 2019. április 20.
Lezuhant girokopter roncsainál helyszínelnek rendőrök a Komárom-Esztergom megyei Máraihalom és Epöl közötti mezőgazdasági területen 2019. április 20-án.  A balesetben az 56 éves pilóta meghalt. A helikopterhez hasonló girokopter felső „propellere” forgószárny, amelyet a hátsó propeller szele és a menetszél hajt.
MTI/Lakatos Péter
MTI/Lakatos Péter

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Fotó: police.hu

Nyitókép: MTI Fotószerkesztőség/Lakatos Péter
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018