eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Police.hu

Átfogó ellenőrzést tartott a rendőrség és az adóhivatal a bulinegyedben - videó

Ismét átfogó ellenőrzést tartott a rendőrség, az adóhivatal és az Innovációs és Technológiai Minisztérium a bulinegyedben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrséggel, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, a Budapesti Közlekedési Központtal, és az Innovációs és Technológiai Minisztérium munkatársaival közösen, komplex ellenőrzést tartott 2019. január 18-án Budapest úgynevezett bulinegyedében.

A terézvárosi és az erzsébetvárosi szórakozóhelyeken, valamint azok vonzáskörzetében megtartott ellenőrzés során a rendőrök összesen hét embert állítottak elő, hat főt kábítószer fogyasztása és kábítószer birtoklása miatt, egy embert pedig személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése miatt.

A rendőrök a társszervekkel együtt 61 taxist ellenőriztek, két esetben tettek feljelentést szabálysértés miatt, a társhatóságok pedig 13 esetben kezdeményeztek eljárást.

A rendőrség a társszervekkel közreműködve a következő időszakban is folytatja az ellenőrzéseket a bulinegyedben és annak vonáskörzetében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×