INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 21. szerda
Hajna, Sámuel

rendőrség

bulinegyed

ellenőrzés

videó

Átfogó ellenőrzést tartott a rendőrség és az adóhivatal a bulinegyedben - videó

Átfogó ellenőrzést tartott a rendőrség és az adóhivatal a bulinegyedben - videó

Infostart

Ismét átfogó ellenőrzést tartott a rendőrség, az adóhivatal és az Innovációs és Technológiai Minisztérium a bulinegyedben.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Készenléti Rendőrséggel, a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, a Budapesti Közlekedési Központtal, és az Innovációs és Technológiai Minisztérium munkatársaival közösen, komplex ellenőrzést tartott 2019. január 18-án Budapest úgynevezett bulinegyedében.

A terézvárosi és az erzsébetvárosi szórakozóhelyeken, valamint azok vonzáskörzetében megtartott ellenőrzés során a rendőrök összesen hét embert állítottak elő, hat főt kábítószer fogyasztása és kábítószer birtoklása miatt, egy embert pedig személyazonosság igazolásával kapcsolatos kötelességek megszegése miatt.

A rendőrök a társszervekkel együtt 61 taxist ellenőriztek, két esetben tettek feljelentést szabálysértés miatt, a társhatóságok pedig 13 esetben kezdeményeztek eljárást.

A rendőrség a társszervekkel közreműködve a következő időszakban is folytatja az ellenőrzéseket a bulinegyedben és annak vonáskörzetében.

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018