eur:
395.11
usd:
364.38
bux:
65561.62
2024. március 19. kedd Bánk, József
Nyitókép: Infostart

Eloltották a lángokat a Nagykörúton - képek

Körülbelül négyszáz négyzetméteren kapott lángra egy négyemeletes irodaépület tetőszerkezete Budapest VI. kerületében, a Teréz körúton - közölte a katasztrófavédelem.

A tűz a Teréz körút és a Szondi utca sarkán lévő épületben ütött ki. A helyszínre tíz tűzoltó gépjárművel mintegy negyven fővárosi hivatásos tűzoltó érkezett ki, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett kilenc vízsugárral, köztük három emelőre szerelt vízsugárral eloltották a lángokat délután 4 óra után. Az egységek utómunkálatokat végeznek.

Az irodaház a DK országgyűlési képviselőinek, a DK-nak és a DK pártalapítványának is helyet ad.

A tűz azt az emeletet érinti, amelyen ezek az irodák is vannak. A tűz idején a párt egyetlen munkatársua sem tartózkodott az irodákban, személyi sérülésről nincs tudomásuk - közölte Rónai Sándor szóvivő.

A BKK közölte, hogy a 4-es és a 6-os villamos nem közlekedik a Blaha Lujza tér és a Jászai Mari tér között. Az M1-es és az M2-es metró, illetve az M3-as metrópótló és a 9-es autóbusz használatát ajánlják. Lezárták a Teréz körutat a Petőfi híd irányában a Podmaniczky utca után, mert tűzoltók dolgoznak. A Nagykörúton mindkét irányban torlódás alakult ki. A keresztező útvonalakon és a környező utcákban is tumultusra kell készülni - tájékoztatott a társaság.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Átfogó orosz hadjárattól tart Ukrajna, Európa háborúra készül - Híreink az ukrajnai háborúról kedden

Páncélozott harcjármű-koalíciót alapított Németország és Lengyelország, ismét téma az ukrán haderő tankokkal való felfegyverzése. Közben Lindsey Graham amerikai republikánus szenátor Ukrajnába látogatott, ahol arról beszélt, hogy hamarosan megegyezhet a két nagypárt Ukrajna támogatásáról. Charles Michel, az Európai Tanács elnöke úgy látja: eljött az idő, hogy Európa felkészüljön a háborúra. Ukrajna közben egy átfogó orosz offenzíva elhárítására készül. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×