eur:
393.53
usd:
362.53
bux:
73164.07
2024. július 24. szerda Kincső, Kinga
Terdik Tamás Budapest rendőrfőkapitány-jelöltje (k) beszél a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán 2018. szeptember 26-án. Mögötte Tarlós István főpolgármester (k), Bagdy Gábor pénzügyekért felelős főpolgármester-helyettes és Sárádi Kálmánné főjegyző.
Nyitókép: MTI Fotó: Bruzák Noémi

Új főrendőre van Budapestnek

Terdik Tamás 2015 óta volt a fővárosi rendőrség második embere, elődje saját kérésére távozott.

Október 1-jével megkezdi munkáját Budapest új rendőrfőkapitánya, Terdik Tamás. Az ezredest Pintér Sándor belügyminiszter nevezte ki az országos rendőrfőkapitány javaslatára és a Fővárosi Közgyűlés támogató véleményére.

Terdik Tamás elődje, Bucsek Gábor saját kérésére távozott a Budapesti Rendőr-főkapityánság éléről. Terdik 19 éve rendőr, 2008 óta Budapesten szolgál, 2015-ben pedig kinevezték Bucsek bűnügyi helyettesévé.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.24. szerda, 18:00
Perlusz László
a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége főtitkára
Az ukránok bekerítésére készülnek az oroszok, egyre több ősrégi harckocsit küld Ukrajnába Moszkva – Háborús híreink szerdán

Az ukránok bekerítésére készülnek az oroszok, egyre több ősrégi harckocsit küld Ukrajnába Moszkva – Háborús híreink szerdán

Az Ukrajinszka Pravda beszámolt arról, hogy az orosz alakulatok arra készülnek Prohresz településnél, hogy bekerítsék a térségben harcoló ukrán alakulatokat. Több olyan felvétel is kering a neten, amely bizonyítja, hogy az oroszok jelentős mennyiségű T-54/55-ös harckocsit telepítenek Ukrajnába. A régi páncélosok bevetése súlyos problémákra utal, de van hasznuk is a háborúban – jelentette az Army Recognition. Híreink az orosz-ukrán háborúról szerdán.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×