eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Kipingálna egy aluljárót? Most megteheti

„Színezd újra! Alkotói Napok 2018.” címmel a MÁV Magyar Államvasutak Zrt. idén ismét pályázatot hirdet a vasúti gyalogos aluljárók dekorációs falfestésére.

Hat helyszínen - köztük Budapest Mexikói út, Bicske, Mende, Pilis, Vác-Alsóváros és Vecsés kijelölt vasúti gyalogos aluljáró mintegy 800 négyzetméteres felületét szépíthetik meg a pályázók – nyilatkozta a társaság szóvivője. Urbán Attila elmondta: a pályázatra egyéni alkotók vagy legfeljebb 15 fős csoportok jelentkezhetnek.

Pályázni legfeljebb két darab, színsémákból és mintázatból álló látványtervvel lehet. Az A4-es méretű papírra elkészített méretezett látványtervet a vasúttársaság honlapjáról letölthető dokumentumokkal együtt kell digitalizált változatban az aluljarofestes@mav.hu e-mail címre megküldeni.

A festéshez szükséges eszközöket - az alapszínek, ecset, vödör, fólia - a MÁV biztosítja.

A pályázatokat szeptember 26-án éjfélig várja a társaság.

Az engedélyezett terveket október 1. és november 30. között vasútbiztonsági felügyelet mellett festhetik fel a győztes jelentkezők.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 20. 05:50
×
×
×
×