eur:
394.97
usd:
371.53
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma
Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Idén szeptember 23-án rendezi meg a Volkswagen hatodik márkatalálkozóját a Hungaroringen. A márka rajongói számára kötelező, az autózás szerelmesei részére pedig ajánlott eseményen szórakoztató programokkal várják az egész családot.

A különböző típusok idén is külön szekcióban kapnak helyet. A Passat, a Scirocco és Corrado, a Jetta, a Bora és Vento, valamint a Polo tulajdonosai egy-egy csokorban parkolnak, különböző helyszíneken. A Transporterek és Bogarak az összes többi léghűtéses és haszonjármű modellel a Hippifaluban gyülekeznek, ahol ismét kint alhatnak a vállalkozó kedvűek. A nagyszínpad előtti Paddock rész pedig továbbra is kizárólag a Golf-generációkról szól, itt az autós szakemberekből álló zsűri által kiválasztott 300 modell sorakozik majd.

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

A korábban megszokott programok mellett több újdonsággal készülnek a szervezők, és ezúttal is garantált, hogy sok ezer oldtimer, youngtimer és tuning Volkswagen lepi el a mogyoródi versenypályát, mellettük pedig számos gyári különlegesség is látható lesz a nap során. Új programmal jön a Volkswagen Driving Experience csapata, és a nap során többször látványos műsorral szórakoztatja a közönséget. Napközben számtalan gyermek- és női programmal készülnek a szervezők, késő délután pedig koncert zárja a szombatot. Ezt követően pedig ismét lesz autóátadás, a legszerencsésebb résztvevő ugyanis a Das WeltAuto jóvoltából egy VI-os Golffal mehet haza.

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

A rendezvényről bővebb információ a www.volkswagen-talalkozo.hu honlapon és a rendezvény Facebook-oldalán olvasható.

Volkswagen-találkozó a Hungaroringen

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×