INFORÁDIÓ 
2020. október 1. csütörtök
Malvin

volkswagen

2020.04.19. 18:52

Bizonytalanság lengi körül a szlovák gazdaság beindulását

Hétfőtől újraindul a gyártás a pozsonyi Volkswagen-autógyárban. A zsolnai Kia ugyanakkor bejelentette, hogy a jövő héten újra leállítja a termelést, igaz – a hivatalos bejelentés szerint – csak négy napra. Nem megy tehát zökkenőmentesen a szlovákiai autóipar újraindítása. A pénzügyminisztérium aktuális előrejelzése szerint a járvány miatt 88 ezer munkahely szűnik meg idén északi szomszédunknál.
2020.04.16. 15:03

Újabb nagy európai autógyártó indul újra

Április 20-tól fokozatosan újraindítják a koronavírus-világjárvány miatt felfüggesztett termelést a Volkswagen német autógyártó társaság európai üzemeiben.
2020.03.17. 22:51

Leáll a gyártással a pozsonyi Volkswagen

Szlovákia legnagyobb autógyártója így próbálja védeni alkalmazottait és segíteni a koronavírus terjedésének lassulását. Megszorításokat tervez a többi nagy cég is. A gazdasági és a pénzügyi tárca dolgozik egy intézkedéscsomagon, amellyel mérsékelhetik a cégbezárások okozta gazdasági sokk hatásait.
2020.03.16. 08:32

Szlovákia csak reméli, hogy ott nem az olasz forgatókönyv jön

Peter Pellegrini leköszönő szlovák miniszterelnök a kormány rendkívüli ülése után további radikális intézkedéseket jelentett be vasárnap este, amelyek gyakorlatilag megállítják az életet Szlovákiában, ahol már összesen 61 koronavírussal fertőzött beteg van. A miniszterelnök szerint kiderült, hogy Szlovákia helyesen járt el, amikor szigorú intézkedéseket fogadott el. Hétfőtől valószínűleg leállítja az autógyártást a pozsonyi Volkswagen gyár.
2020.01.30. 11:27

A Volkswagen ül a világ tetején

A Volkswagen-csoport tavaly megőrizte első helyét a járműeladásban, a második helyre a japán Toyota jött fel az egy évvel korábbi harmadikról.
2019.10.06. 14:25

Új országot választ a Volkswagen

Végső fázisba jutottak a tárgyalások a Volkswagen és Törökország között a tárgyalások egy autógyári beruházásról.
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018