eur:
388.64
usd:
360.92
bux:
68568.49
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett
Kiadták a riasztást: hihetetlen, mi közelít

Kiadták a riasztást: hihetetlen, mi közelít

A tartós hőség veszélye miatt a fővárosra és nyolc megyére ismét figyelmeztetést adott ki a meteorológiai szolgálat csütörtökre.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtök hajnali veszélyjelzése szerint Budapesten, Pest, Baranya, Bács-Kiskun, Csongrád, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Tolna megyében van érvényben az elsőfokú figyelmeztetés - írta az MTI.

A napi középhőmérséklet csütörtökön helyenként (főként a Duna-Tisza közén, délkeleten, Dunántúl keleti részén) várhatóan meghaladja a 25 Celsius-fokot. A legmagasabb hőmérséklet 29-34 fok között valószínű. Késő estére 19-26 fok közé hűl le a levegő.

Megjegyezték továbbá, csütörtök délután elsősorban a Dunántúli-középhegység (Bakony) térségében, illetve a keleti, északkeleti határvidéken esetleg kialakulhat egy-egy gyengébb intenzitású zivatar.

A későbbiekben az Időkép szerint lehűlés jön, szombaton eleinte még sok napsütésre készülhetünk és 30-35 fok lesz, de a délután folyamán hidegfront érkezik záporokkal, zivatarokkal, erős, viharos északnyugati széllel, lehűléssel.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×