eur:
395.14
usd:
370.78
bux:
65156.26
2024. április 19. péntek Emma

Komoly eredmény a Green Holidays-ügyben

Az Uniqa pénteken megkezdte a Green Holidays ügyben érintettek kártalanítását. A következő napokban több 100 utas részére kezdik meg a kifizetést.

Alig 3 nap leforgása alatt hazahoztak 734 bajbajutott utast, emellett fogadtak több ezer telefonhívást és kárbejelentést. Mára eljutottak odáig - amire tudomásuk szerint még nem volt példa egy ilyen sok károsultat érintő káreset kapcsán -, hogy alig három héttel az utolsó utas hazahozatala után megkezdik az elmaradt utak kártalanítását - közölte az Uniqa. Hozzátették: így a károsult utasok egy jelentős része még a tervezett nyaralás előtt megkapja az arányos kártérítést. Így nem kell, hogy nekik feltétlen elmaradjon a nyaralás.

Címlapról ajánljuk
Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!
választás 2024

Vitézy Dávid: Gyurcsányozás és Budapest-ellenes minisztérium helyett a város legyen a középpontban!

101 pontban hirdette meg főpolgármesteri választási programját. Sokkal több van szerinte Budapestben, ráadásul a külső kerületeket is magára hagyta a várospolitika, pedig ott lakik a budapestiek háromnegyede - mondta programadó-kampánynyitó rendezvényén Vitézy Dávid, az LMP által támogatott főpolgármester-jelölt. Elege van a "Gyurcsányozásból", és felidézte, mit csinált Karácsony Gergellyel a villamos, illetve a tram-train a 2022-es kampány ellenzéki előválasztásán.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×