eur:
389.04
usd:
362.24
bux:
0
2024. május 8. szerda Mihály

Csúcsra járnak a lombikbébi-központok - hetilapszemle

A tagországok állampolgárai más típusú együttműködést szeretnének, mint amit az uniós politikai elit - világítja meg a Századvég kutatása alapján a Figyelő. A Heti Válasz a módosuló lombikbébi-programról ír.

A Figyelőben olvashatnak arról, hogy furcsa kettősséget mutat a Századvég Alapítvány Project 28 által készített kutatás. A 28 uniós tagállamban a megkérdezettek túlnyomó része tagja akar maradni a közösségnek, ugyanakkor nagyon határozottan megjelenik a vélemény, hogy Brüsszel igencsak félrekezeli az elmúlt néhány év legsúlyosabb válságait. A lap azt írja: ez arra utal, hogy a tagországok állampolgárai más típusú együttműködést szeretnének, mint amit az uniós politikai elit.

A módosuló lombikbébi-programról ír a Heti Válasz. A lap szerint a legtermékenyebb európai nemzetek csúcsra járatják a lombikbébi-központjaikat, ami Magyarországon is megtörténhet, ha a kormány úgy hozza helyzetbe az intézményeket, hogy közben a magánszolgáltatóknál is több baba születik. További részletek a Heti válaszban.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×