INFORÁDIÓ
2022. szeptember 24. szombat
Gellért, Mercédesz

hetilapszemle

2020.10.01. 19:24

A honvédség 2032-ig tekint előre - hetilapszemle

A Figyelő a Növekedési Kötvényprogramról ír, a Mandiner a honvédelmi miniszterrel közöl interjút a haderőfejlesztés okairól és céljairól, a HVG cikkéből pedig az derül ki, hogy a munkatársak negyede távozhat a Magyar Természettudományi Múzeum központjából.
2020.09.17. 20:13

Fuldoklunk a betonban - Hetilapszemle

A billegő amerikai államok fontosságáról, az online számlázás kiterjesztéséről és a beton veszélyeiről is írnak a hetilapok. A Mandiner, a Figyelő és a HVG írásaiból válogattunk.
2020.07.23. 17:36

Márky-Zay Péter megkapta a nagy kérdést – hetilapszemle

Márky-Zay Péter lehetséges miniszterelnök jelöléséről, az önkormányzatiság helyzetéről, a plázák áruválasztékának átalakulásáról és a könnyűzenei ipar veszteségeiről is írnak a hetilapok. Fehér Anna Magda összeállítását hallják.
2020.06.18. 18:17

Matovic-portré, zöldkötvények és drogfüggők - hetilapszemle

A Mandiner az új szlovák kormányfőről közöl összeállítást, míg a Figyelő a zöldkötvények jövőbeli kilátásait latolgatja. A HVG a járvány okozta bezártság és az utcai incidensek közötti lehetséges kapcsolatról közölt interjút a Nyírő Gyula Országos Pszichiátriai és Addiktológiai Intézet munkatársával.
2020.05.07. 19:23

Aszálykár, rendkívüli állapot, amerikai elnökválasztás - hetilapszemle

A Figyelő arról ír, hogy a mezőgazdasági tárca tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál. A Mandiner cikke szerint ismét erőre kaptak a rendkívüli állapotot mint jogi intézményt övező ideológiai-politikaelméleti viták. A HVG Joe Biden, az amerikai Demokrata Párt várható elnökjelöltjének szexuális zaklatási botrányával foglalkozik.
2020.02.21. 12:36

NAT, Zárójelentés, Nemzetközi Beruházási Bank - hetilapszemle

A Mandiner az új Nemzeti Alaptantervről beszélgetett Hajnal Gabriella miniszteri biztossal és Nahalka István oktatáskutatóval. A HVG Klaus Maria Brandauer osztrák színésszel a Zárójelentés című új Szabó István filmről készített interjút. A Figyelő a Nemzetközi Beruházási Bank magyar alelnökét, Laszlóczki Imrét kérdezte.
2019.11.14. 19:08

Tőzsdére vinnék a tőzsdét - hetilapszemle

A Figyelőben a interjút olvashatnak Patai Mihállyal, a Magyar Nemzeti Bank alelnökével, a Mandinder az abortusszal és életvédelemmel kapcsolatos vitákat és dilemmákat mutatja be, míg a HVG az iráni atomprogramról közöl összeállítást.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018