eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Közlekedők, figyelem: lezárják a város több fontos részét!

Közlekedők, figyelem: lezárják a város több fontos részét!

A fontosabb eseményeket és korlátozásokat Kardos Zoltán, a BKK Info munkatársa foglalta össze az InfoRádiónak.

Pénteken éjféltől vasárnap reggelig lezárják a Budai alsó rakpartot a Rákóczi híd és az Erzsébet híd között, illetve a Műegyetem rakpartot is a Budafoki út és a Bertalan Lajos út között a Dunai Regatta miatt.

Filmforgatás miatt szombat reggel hattól este kilenc óráig lezárják a Lánchidat, az alagutat, a Lánchíd utcát és a Fő utcát a Clark Ádám tér és a Jégverem utca között. A 105-ös autóbusz terelve, az Erzsébet hídon át közlekedik, a 16-os autóbusz pedig nem jár majd. Aki a budai Várba szeretne eljutni közösségi közlekedéssel, annak érdemes lesz a Széll Kálmán tér felől a 116-os autóbusszal megközelítenie.

Futóverseny is lesz a hétvégén. Emiatt vasárnap 9 és 11 óra között lezárják a Budai alsó rakpartot a Tímár utca és a Halász utca között, valamint a Szabadság tér - Zoltán utca - Széchenyi rakpart - Pesti alsó rakpart útvonalat a Jászai Mari térig, illetve lezárják a Margit híd pesti le- és felhajtóját is. Ezalatt a 2-es villamos rövidített, a 15-ös és a 115-ös autóbusz módosított útvonalon jár majd.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

Dohányosokat kérdeztek, érdekes dologok derültek ki

A leszokási hajlandóságot nagyban befolyásolja, hogy mennyire érezzük távolinak a dohányzás negatív, illetve a leszokás pozitív következményeit – derül ki az ELTE PPK kutatóinak 1500 dohányost bevonó vizsgálatából.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×