eur:
389.83
usd:
362.86
bux:
68067.67
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Még idén beköltözhetnek a lakók a minta lakóparkba

Ütemterv szerint halad a Miskolc központjához közeli minta lakópark építése, s még az idén beköltözhetnek a lakók - számolt be a kivitelező Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa.

A száz százalékig magyar magántulajdonú cég saját beruházásként, mintegy 1,5 milliárd forintból hozza létre a 49 lakást magába foglaló mintaparkot.

Az épületek csaknem fele már szerkezetkész, s megkezdődött a belső terek kialakítása.

A Miskolc központjához közeli, mégis csendes, zöld területen létesülő lakóparkban a legkisebb lakás 60, a legnagyobb 110 négyzetméter lesz.

A kivitelezés során kiemelt szempontnak tekintették a környezettudatosságot. A lakások energia ellátására takarékos, kis rezsiköltségű rendszert terveztek

-mondta el Jánosik Lajos, a kivitelező cég tulajdonosa.

A lakóparkba költözők biztonságáról zárt kert, mélygarázs és beléptetőrendszer is gondoskodik.

Gondoltak a mozgáskorlátozottakra is, az épületek teljesen akadálymentesítettek, liftek szolgálják az emeletekre jutást.

A gyerekes családoknak külön játszótér áll majd rendelkezésükre.

A minta lakóparkba költözők igénybe vehetik a CSOK-ot, a kormány otthonteremtési akcióját, és a háromgyerekes kedvezményt is.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×