eur:
393.75
usd:
364.98
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Traffipax-veszély: már ezzel az új módszerrel dolgoznak a rendőrök - videó

Traffipax-veszély: már ezzel az új módszerrel dolgoznak a rendőrök - videó

A közlekedési balesetek megelőzése érdekében a Vas és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság közös sebesség-ellenőrzési akciót szervezett a 84-es számú főúton - írj a Police.hu.

A Vas és a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányságok Közlekedésrendészeti Osztályai – a közlekedési balesetek megelőzése érdekében - prevenciós célú sebesség-ellenőrző akciót szerveztek a 84-es számú főúton, hétfőn 10 órától.

2017. év I. negyedévében Győr-Moson-Sopron megyében emelkedett a halálos kimenetelű közúti közlekedési balesetek száma. Erre reagálva a megyei rendőr-főkapitányság - a szomszédos Vas Megyei Rendőr-főkapitánysággal összefogva - egy útszakaszra koncentrált, több megyét érintő sebesség-ellenőrző akciót szervezett.

A sebesség-ellenőrzési tevékenység során a felállítási helyek és módszerek megválasztása az egyes helyszínekre vonatkozó elemzés alapján került meghatározásra. A rendőrség stratégiájában kiemelt szerepet kap a jól látható sebesség-ellenőrzési tevékenység prevenciós hatása. Ennek hatékonyságát fokozza az egy útvonalra szervezett, több sebességmérő eszköz egyidejű alkalmazásával végrehajtott ellenőrzés és a fix ellenőrző pontok közelében végzett változtatható helyű sebességellenőrzés.

Az ellenőrzési helyszínek és időpontok tervezésénél elsődleges szempont a közlekedési baleseti elemzés, a prevenciós hatás fokozása. A büntetés kiszabása nem célja, hanem prevenciós eszköze a tevékenységnek.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×